Welkom op onze nieuwe website!

Vitrineg(l)oed

DIT EVENT WERD AFGELAST WEGENS DE SITUATIE OMTRENT HET CORONAVIRUS.

Op vrijdag 11 oktober staan de Ronsese winkelstraten in vuur en vlam tijdens de eerste editie van Vitrineg(l)oed! Geniet van een spectaculaire vuurshow, kom gezellig shoppen en proef van onze vurige hapjes en drankjes. Kortom, het wordt een pittige vrijdagavond!

Ontdek hier wat de Unie der Handelaars van Ronse voor jullie in petto heeft!

  • Late night shopping: De deelnemende handelszaken blijven uitzonderlijk open tot 21u30.
  • Vitrinewedstrijd: De deelnemende handelaars kleden hun etalage aan in het thema ‘vuur’ en tonen deze vanaf 19u aan het grote publiek. De shoppers kunnen daarna stemmen op de mooiste etalage.
  • Spaarkaartactie: Verzamel je stempels zonder aankoopverplichting bij de deelnemende winkels én wissel je stempels daarna in voor een heerlijk hapje en drankje.
  • Animatie: De vurige avond gaat van start met een spectaculaire vuurshow van Part-A-Fou. Daarna nemen vier vuurmeesters en twee steltlopers van Night Colors de rest van het entertainment voor hun rekening. In de wijnstraat, op het Guissetplein en op het Rooseveltplein kan gedanst worden op de zwoele beats van verschillende DJ’s.
  • Hapjes & Drankjes: Op het Rooseveltplein kunnen bezoekers terecht bij Balls & Beer voor pittige versnaperingen en drankjes.

Meer info?

Wil je graag meer informatie over één van onze activiteiten?
Contacteer ons en wij helpen je graag verder!

contact